100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DACIA
Gekozen auto:DACIA LODGY 1.5 dCi 90PK
Bouwjaar 03.2012 - tot heden

ABS sensoren DACIA LODGY (JS_) 1.5 dCi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Een defect ABS-sensor herkennen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DACIA LODGY (JS_) 1.5 dCi. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

ABS-sensoren in het wiellager

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINISUBARUCITROENLDV. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

ABS-sensor op uw DACIA LODGY (JS_) uitlezen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DACIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.