WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN ZX 1.9 DT 92PK
Bouwjaar 06.1992 - 06.1994

ABS sensoren CITROEN ZX (N2) 1.9 DT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw CITROEN ZX (N2) 1.9 DT uitlezen

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN ZX (N2) komen. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Een defect ABS-sensor herkennen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.