WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN ZX 1.9 DT 88PK
Bouwjaar 07.1994 - 10.1997

ABS sensoren CITROEN ZX (N2) 1.9 DT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw CITROEN ZX (N2) 1.9 DT uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN ZX (N2) komen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Een defect ABS-sensor herkennen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUMASERATIDODGE. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.