100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN ZX 1.8 103PK
Bouwjaar 03-1991 - 10-1997

ABS sensoren CITROEN ZX (N2) 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Een defect ABS-sensor herkennen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

ABS-sensor op uw CITROEN ZX (N2) 1.8 uitlezen

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERCITROENLANCIAMASERATILDV. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN ZX (N2). Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.