100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN SAXO 1.6 101PK
Bouwjaar 02-2001 - 04-2004

ABS sensoren CITROEN SAXO (S0, S1) 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw CITROEN SAXO
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30397
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
lengte: 740 mm
gewicht : 0,14 kg
58% KORTING
26,00
61,91
incl. BTW
Meer informatie
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
Reviews: 13

ABS-sensor op uw CITROEN SAXO (S0, S1) 1.6 uitlezen

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN SAXO (S0, S1). De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACTOYOTAGMCOPELRENAULT.