100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis 2.0 136PK
Bouwjaar 12.2003 - 10.2006

ABS sensoren CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis (BU_, BV_, BW_, BX_) 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTASEATFERRARILANCIA. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Een defect ABS-sensor herkennen

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis (BU_, BV_, BW_, BX_) 2.0, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

ABS-sensor op uw CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis (BU_, BV_, BW_, BX_) uitlezen

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Elke CITROEN heeft een eigen VIN-nummer.