100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN JUMPER Bestelwagen 2.5 DT 4x4 103PK
Bouwjaar 10-1996 - 08-1997

ABS sensoren CITROEN JUMPER Bestelwagen (230L) 2.5 DT 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS-sensor op uw CITROEN JUMPER Bestelwagen (230L) 2.5 DT 4x4 uitlezen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Een defect ABS-sensor herkennen

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN JUMPER Bestelwagen (230L) komen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.