WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN EVASION MPV 2.0 HDI 16V 109PK
Bouwjaar 09.1999 - 07.2002

ABS sensoren CITROEN EVASION MPV (22, U6) 2.0 HDI 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN EVASION MPV (22, U6) 2.0 HDI 16V komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERLAND ROVERSEAT. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensor op uw CITROEN EVASION MPV (22, U6) uitlezen

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.