WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C4 PICASSO I MPV 1.6 VTi 120 120PK
Bouwjaar 07.2008 - 08.2013

ABS sensoren CITROEN C4 Picasso I MPV (UD_) 1.6 VTi 120

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS-sensor op uw CITROEN C4 Picasso I MPV (UD_) 1.6 VTi 120 uitlezen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

Een defect ABS-sensor herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDISSANGYONGCHEVROLETDACIABEDFORD. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN C4 Picasso I MPV (UD_) komen.