WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C4 PICASSO I MPV 1.6 THP 140 140PK
Bouwjaar 07.2008 - 08.2013

ABS sensoren CITROEN C4 Picasso I MPV (UD_) 1.6 THP 140

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Een defect ABS-sensor herkennen

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIKIAGMCBMWPONTIACTOYOTA. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS-sensor op uw CITROEN C4 Picasso I MPV (UD_) 1.6 THP 140 uitlezen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN C4 Picasso I MPV (UD_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

ABS-sensoren in het wiellager

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.