100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C4 II 1.6 VTi 120 120PK
Bouwjaar 11-2009 - 12-2016

ABS sensoren CITROEN C4 II (B7) 1.6 VTi 120

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Elke CITROEN C4 II (B7) 1.6 VTi 120 heeft een eigen VIN-nummer. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Een defect ABS-sensor herkennen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensor op uw CITROEN C4 II (B7) uitlezen

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.