100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C3 Picasso 1.4 VTi 95 95PK
Bouwjaar 02-2009 - heden

ABS sensoren CITROEN C3 Picasso (SH_) 1.4 VTi 95

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw CITROEN C3 Picasso
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30793
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
lengte: 735 mm
58% KORTING
27,20
64,76
incl. BTW
Meer informatie
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
Reviews: 15

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN C3 Picasso (SH_) 1.4 VTi 95, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensor op uw CITROEN C3 Picasso (SH_) uitlezen

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTRENAULTCITROENINFINITICADILLAC. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN komen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.