WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C15 Stationwagen 1.8 D 60PK
Bouwjaar 04.1987 - 08.2000

ABS sensoren CITROEN C15 Stationwagen 1.8 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Een defect ABS-sensor herkennen

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

ABS-sensor op uw CITROEN C15 Stationwagen 1.8 D uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN C15 Stationwagen past. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.