100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C15 Stationwagen 1.4 67PK
Bouwjaar 05.1987 - 09.1992

ABS sensoren CITROEN C15 Stationwagen 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij controleren altijd bij de CITROEN C15 Stationwagen 1.4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS-sensoren in het wiellager

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensor op uw CITROEN C15 Stationwagen uitlezen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOLADADACIASKODA. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.