WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C15 Stationwagen 1.1 60PK
Bouwjaar 08.1988 - 07.1996

ABS sensoren CITROEN C15 Stationwagen 1.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw CITROEN C15 Stationwagen 1.1 uitlezen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij controleren altijd bij de CITROEN C15 Stationwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Een defect ABS-sensor herkennen

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.