100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C15 Bestelwagen 1.1 54PK
Bouwjaar 10-1984 - 07-1987

ABS sensoren CITROEN C15 Bestelwagen (VD-_) 1.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Een defect ABS-sensor herkennen

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN C15 Bestelwagen (VD-_) 1.1, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIROVERLAND ROVERLINCOLNPEUGEOTVAUXHALL.

ABS-sensoren in het wiellager

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

ABS-sensor op uw CITROEN C15 Bestelwagen (VD-_) uitlezen

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.