100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN BX Break 1.9 D 71PK
Bouwjaar 01.1987 - 01.1992

ABS sensoren CITROEN BX Break (XB-_) 1.9 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Een defect ABS-sensor herkennen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Elke CITROEN BX Break (XB-_) 1.9 D heeft een eigen VIN-nummer. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUDAIMLERSUZUKI.

ABS-sensoren in het wiellager

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensor op uw CITROEN BX Break (XB-_) uitlezen

Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.