100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN BX Break 1.4 60PK
Bouwjaar 01-1987 - 01-1992

ABS sensoren CITROEN BX Break (XB-_) 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Een defect ABS-sensor herkennen

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIRENAULTMG.

ABS-sensor op uw CITROEN BX Break (XB-_) 1.4 uitlezen

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN BX Break (XB-_). Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.