100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN AX Electric 34PK
Bouwjaar 04.1993 - 10.1996

ABS sensoren CITROEN AX (ZA-_) Electric

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABCHRYSLERFIATVW VOLKSWAGEN. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

ABS-sensor op uw CITROEN AX (ZA-_) Electric uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN AX (ZA-_) past. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Elke CITROEN heeft een eigen VIN-nummer. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Een defect ABS-sensor herkennen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.