WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHRYSLER
Gekozen auto:CHRYSLER SEBRING Cabriolet 2.7 186PK
Bouwjaar 07.2007 - 12.2010

ABS sensoren CHRYSLER SEBRING Cabriolet 2.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHRYSLER SEBRING Cabriolet 2.7

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH RemtrommelsVOLVO FuseekogelsCHEVROLET Remcilinders. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHRYSLER SEBRING Cabriolet, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHRYSLER

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.