100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHRYSLER
Gekozen auto:CHRYSLER GRAND VOYAGER V 2.8 CRD 163PK
Bouwjaar 10.2007 - tot heden

ABS sensoren CHRYSLER GRAND VOYAGER V 2.8 CRD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHRYSLER GRAND VOYAGER V 2.8 CRD

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij controleren altijd bij de CHRYSLER GRAND VOYAGER V dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS sensor kopen voor uw CHRYSLER

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.