WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHRYSLER
Gekozen auto:
CHRYSLER 300 C 2.7 193PK
Bouwjaar 09-2004 - heden

ABS sensoren CHRYSLER 300 C 2.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw CHRYSLER 300 C 2.7

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHRYSLER 300 C

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHRYSLER komen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

ABS-sensoren in het wiellager

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.