WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHRYSLER
Gekozen auto:
CHRYSLER 200 Cabriolet 3.6 Flexfuel 287PK
Bouwjaar 09-2010 - heden

ABS sensoren CHRYSLER 200 Cabriolet 3.6 Flexfuel

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw CHRYSLER 200 Cabriolet 3.6 Flexfuel

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wij controleren altijd bij de CHRYSLER 200 Cabriolet dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHRYSLER

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.