WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHRYSLER
Gekozen auto:
CHRYSLER 200 Cabriolet 3.6 287PK
Bouwjaar 09-2011 - heden

ABS sensoren CHRYSLER 200 Cabriolet 3.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHRYSLER 200 Cabriolet 3.6

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHRYSLER 200 Cabriolet komen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS sensor kopen voor uw CHRYSLER

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.