WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren CHRYSLER 200 Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2011 tot heden
129
175
Cabriolet
09-2011 tot heden
211
287
Cabriolet

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHRYSLER 200 Cabriolet

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS sensor kopen voor uw CHRYSLER

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.