WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren CHEVROLET VOLT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2011 tot heden
111
151
Hatchback

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET VOLT

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..