WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET VECTRA 2.0 110PK
Bouwjaar 03-1996 - heden

ABS sensoren CHEVROLET VECTRA 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET VECTRA 2.0

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET VECTRA

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Textar, Brembo, TRW, Lucas, Bendix, ATE en Jurid De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.