WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren CHEVROLET VECTRA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1996 tot heden
81
110
Sedan

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET VECTRA

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.