WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET SUBURBAN 5.7 D 106PK
Bouwjaar 10.1978 - 09.1981

ABS sensoren CHEVROLET SUBURBAN 5.7 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensor op uw CHEVROLET SUBURBAN 5.7 D uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET SUBURBAN komen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Een defect ABS-sensor herkennen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.