WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET SPARK 1.2 82PK
Bouwjaar 03-2010 - heden

ABS sensoren CHEVROLET SPARK 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET SPARK 1.2

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Elke CHEVROLET SPARK heeft een eigen VIN-nummer. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.