WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET SPARK 1.0 LPG 68PK
Bouwjaar 03-2010 - heden

ABS sensoren CHEVROLET SPARK 1.0 LPG

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET SPARK 1.0 LPG

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensoren in het wiellager

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET SPARK

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.