WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET SPARK 1.0 68PK
Bouwjaar 03-2010 - heden

ABS sensoren CHEVROLET SPARK 1.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET SPARK 1.0. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET SPARK

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend.