WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren CHEVROLET SPARK

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2010 tot heden
50
68
Hatchback
03-2010 tot heden
50
68
Hatchback
07-2010 tot heden
48
65
Hatchback
03-2010 tot heden
60
82
Hatchback

ABS-sensoren in het wiellager

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET SPARK komen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.