100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET S10 Pick-up 4.3 193PK
Bouwjaar 10.1994 - 12.2004

ABS sensoren CHEVROLET S10 Pick-up 4.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Een defect ABS-sensor herkennen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

ABS-sensoren in het wiellager

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET S10 Pick-up 4.3 komen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS-sensor op uw CHEVROLET S10 Pick-up uitlezen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Elke CHEVROLET heeft een eigen VIN-nummer.