WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET REZZO MPV 2.0 121PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET REZZO MPV 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET REZZO MPV 2.0

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET REZZO MPV

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.