WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET REZZO MPV 1.6 107PK
Bouwjaar 08-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET REZZO MPV 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET REZZO MPV 1.6

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET REZZO MPV

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.