WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren CHEVROLET REZZO MPV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS-sensoren in het wiellager

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET REZZO MPV.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw auto

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.