WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET ORLANDO 2.0 D 131PK
Bouwjaar 02-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET ORLANDO 2.0 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET ORLANDO 2.0 D

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET ORLANDO. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

ABS-sensoren in het wiellager

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.