WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET ORLANDO 1.8 141PK
Bouwjaar 02-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET ORLANDO 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET ORLANDO 1.8

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET ORLANDO

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.