WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET ORLANDO 1.4 140PK
Bouwjaar 06-2012 - heden

ABS sensoren CHEVROLET ORLANDO 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET ORLANDO 1.4

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET ORLANDO komen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.