WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8 121PK
Bouwjaar 08-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET NUBIRA Stationwagen 1.8 komen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET NUBIRA Stationwagen

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.