WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren CHEVROLET NUBIRA Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2005 tot heden
80
109
Stationwagen
03-2005 tot heden
90
122
Stationwagen
08-2005 tot heden
89
121
Stationwagen
01-2007 tot heden
89
121
Stationwagen

ABS-sensoren in het wiellager

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET NUBIRA Stationwagen komen.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.