WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET NUBIRA Sedan 2.0 D 121PK
Bouwjaar 01-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET NUBIRA Sedan 2.0 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET NUBIRA Sedan 2.0 D

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET NUBIRA Sedan

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.