WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET NUBIRA Sedan 1.6 109PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET NUBIRA Sedan 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET NUBIRA Sedan 1.6

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET NUBIRA Sedan

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.