WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET NOVA Coupé 5.7 162PK
Bouwjaar 09.1973 - 12.1979

ABS sensoren CHEVROLET NOVA Coupé 5.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET NOVA Coupé 5.7

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET NOVA Coupé

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

ABS-sensoren in het wiellager

Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.