WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET NOVA Coupé 4.1 111PK
Bouwjaar 10.1973 - 09.1980

ABS sensoren CHEVROLET NOVA Coupé 4.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET NOVA Coupé 4.1

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET NOVA Coupé

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC SpoorstangTOYOTA RemschoenenFIAT Remblokken. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.