WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET MATIZ 1.0 67PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET MATIZ 1.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET MATIZ 1.0 past. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET MATIZ

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.