WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET MATIZ 1.0 65PK
Bouwjaar 01-2007 - heden

ABS sensoren CHEVROLET MATIZ 1.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET MATIZ 1.0

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS-sensoren in het wiellager

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET MATIZ

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.