100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET MATIZ 0.8 LPG 52PK
Bouwjaar 03-2005 - tot heden

ABS sensoren CHEVROLET MATIZ (M200, M250) 0.8 LPG

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Jurid en Rofren Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Een defect ABS-sensor herkennen

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET MATIZ (M200, M250) 0.8 LPG. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET MATIZ (M200, M250), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw CHEVROLET uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDHONDAPEUGEOTCHRYSLER. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.