WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET MATIZ 0.8 52PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET MATIZ 0.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Elke CHEVROLET MATIZ 0.8 heeft een eigen VIN-nummer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET MATIZ

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.